Mindemageriet

Indkøbsliste til børnehave-start

01.november

Indkøb til børnehavestart er et overgangsritual fra at have en lille tumling til at have et selvstændigt barn. Det er en stor dag, når man ser sin lille tumling tøffe afsted med børnehave-rygsækken på ryggen, og det kan godt være en smule følelsesladet. Samtidig kan det også nemt være overvældende økonomisk.

Løsningen er at have et godt overblik over, hvad dit barn har brug for. Med en tjekliste ved hånden kan du gå igang med indkøbet i god tid, og forhåbentligt finde gode tilbud, genbrugskøb og gaveønsker.

Christiane

Traditions manifest

Hverdagsmagi i moderne indpakning

Hvad vil du give videre til dine børn? Vil du gerne give dem familiens traditioner og minder med på deres vej, men aner ikke hvor du skal starte henne? Svaret er ikke at tilføje mere til din to-do-liste eller at sammenligne din familie med alle de overvældende idéer på sociale medier. Vores liv fortjener ægte opmærksomhed. 

Hos Mindemageriet vil jeg gerne  inspirere dig til at

1

Skabe familiebånd

Bliv inspireret til at skabe stærke rødder og familiebånd gennem små og store traditioner og højtider, i og udenfor hjemmet

2

Skabe tid

Få gode husgeråd til at skabe tid til at fejre årstider, højtider, livets gang – og putte mere hverdagsmagi ind i dagligdagen

3

Skabe minder

Opdag, hvordan du kan gemme minde og passe på fortiden, som en ægte mindemagerske – uden at det bliver overvældende.