Mindemageriet

Behandling af personoplysninger

Hvis du har tilmeldt dig et nyhedsbrev et sted her på siden, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, der indeholder markedsføring.

Mindemageriet behandler – det vil sige opbevarer og anvender til at sende nyhedsbreve – din e-mailadresse og oplysningerne, indtil det ikke længere er relevant – Det vil sige, indtil du trækker dit samtykke tilbage, og gør opmærksom på, at du ikke længere ønsker emails fra Mindemageriet. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, enten ved at kontakte os pr mail info@mindemageriet.dk  eller ved at besvare et nyhedsbrev.

Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver i første omgang, at du angiver din mailadresse, som vi efterfølgende sender en mail til, således at du kan bekræfte tilmeldingen. På denne måde, så sikrer vi, at du rent faktisk selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke.

Køb og bogføring

I forbindelse med et køb har du indtastet en række personoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger.

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender cookies for at gemme dine indstillinger, samt til trafikmåling og statistik, og til målretning af annoncering.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Mindemageriet har indgået databehandleraftaler med følgende tredjeparter.

  • Stripe (Betalingsoplysninger
  • Dinero (Bogføring)
  • Mailerlite (Håndtering af nyhedsbreve)
  • PostNord (Fragt)

Databehandleraftalerne er Mindemageriets garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Meta

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Dette kan ske ved henvendelse til info@mindemageriet.dk. Her kan du ligeledes rette fejl, og fremsende ønske om at vi ikke længere skal behandle eller kun i begrænset omfang skal behandle dine personoplysninger.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.