Mindemageriet

Indkøbsliste til skolestart

01.november

Når februar går igang, betyder det, at børnehaver rundt omkring i landet så småt siger farvel til deres skolestartere i storegruppen. Det er en spændende tid, hvor børnene virkelig føler sig som de store. Som forælder kigger man på sit barn og tænker “Hvor er du blevet stor”. Hvis man har prøvet at starte et barn i skole ved man, at man lige om lidt kigger på sin yngling i skolegården og tænker “Men hvor er du også lille lidt endnu!”

Skolestart betyder et nyt, langt kapitel i dit barns liv. Og i dit. Det er et overgangsritual af de helt store dimensioner – en af de dage i livet som der er få af.

Der er nok at se til ved skolestart, og hvis du kan gøre noget for at gøre det hele mere overskueligt, mindre overvældende og kaotisk – så gør det. Og listen her er den perfekte hjælp. Gem den på din telefon og hav den med dig. Selvom er længe til dit barn skal starte, så begynd allerede nu at samle ting sammen til skolestart. Så kan du finde frem til det helt rigtige genbrugsguld, og de nyeste yndlings-blyanter.

Det føles måske som den sidste store dag, sammen med dit barn. Men bare rolig. Hvert eneste skoleår starter med en første skoledag, og listen her kan bruges år efter år.

Christiane

flere artikler

Arkiv for Minder

Santa Lucia

Tidspunkt: d. 13.december Baggrund: Traditioner: Symboler: Mad: Sange: Historier: Folketro: Moderne traditioner og fortolkninger:

Læs mere »

historien

Om Mindemageriet

En traditionsnørd, der drømmer om at blive gift med julemanden, og bruge hver dag på at dvæle ved fortiden…

Drop Shipping

Photography

Photography

Horticulture