Mindemageriet

Verdens sjoveste madpakke

13.august

Hverdagen begynder lige om lidt – og derfor også den del af hverdagen, hvor der hver dag skal laves madpakker. 

Madpakkebyggeri er en hel videnskab for sig. Ægte videnskab. Hvor man prøver og fejler og prøver igen og fejler igen. Ingen ved om spegepølsemadder også kan spises i år. Ingen! Tilbage til laboratoriet og teste det. 

Og grunden til, at vi går så åndssvagt meget op i, hvad der er i ungernes madkasser, er jo følelsen af, at det er et lillebitte stykke omsorg man sender med ynglingen ud i verden. 

Lige om lidt har jeg en 9-årig – og betweenage – og endnu værre – teenage tiden – lurer lige om hjørnet. Vi fik allerede en forsmag på det i sommerferien. De der små tegn, som “Mor, jeg kan godt finde hjem herfra selv” eller en drengehånd, der slipper min. 

Så! Før vi ender der, hvor han synes jeg er plat og pinlig, blot fordi jeg eksisterer, så sender jeg stadig små sedler med i madpakken. 

 

Christiane

Traditions manifest

Hverdagsmagi i moderne indpakning

Hvad vil du give videre til dine børn? Vil du gerne give dem familiens traditioner og minder med på deres vej, men aner ikke hvor du skal starte henne? Svaret er ikke at tilføje mere til din to-do-liste eller at sammenligne din familie med alle de overvældende idéer på sociale medier. Vores liv fortjener ægte opmærksomhed. 

Hos Mindemageriet vil jeg gerne  inspirere dig til at

1

Skabe familiebånd

Bliv inspireret til at skabe stærke rødder og familiebånd gennem små og store traditioner og højtider, i og udenfor hjemmet

2

Skabe tid

Få gode husgeråd til at skabe tid til at fejre årstider, højtider, livets gang – og putte mere hverdagsmagi ind i dagligdagen

3

Skabe minder

Opdag, hvordan du kan gemme minde og passe på fortiden, som en ægte mindemagerske – uden at det bliver overvældende.