Mindemageriet

De bedste efterårstraditioner

05.september

Efteråret er en magisk tid på året, hvor naturen forvandler sig i en symfoni af farver, og temperaturen begynder at dale. Mens sommerens varme langsomt forsvinder, er det en skøn tid at omfavne de små hverdagstraditioner, der gør denne sæson så betagende og hyggelig.

Det er for eksempel tiden, hvor vi fejrer alle de gaver vi får fra jorden, måske til en høstfest og de fleste børn og barnlige sjæle ser frem til Halloween! Hvis du er et madøre, er det måske Mortens Aften, der er sat i kalenderen. 

Der er nok at fejre, selvom der er langt fra sommerferien til juleferien. Og der er endnu flere små bitte hverdagstraditioner, der for mig gør efteråret til en hyggelig og hjertevarm årstid. 

Christiane

Traditions manifest

Hverdagsmagi i moderne indpakning

Hvad vil du give videre til dine børn? Vil du gerne give dem familiens traditioner og minder med på deres vej, men aner ikke hvor du skal starte henne? Svaret er ikke at tilføje mere til din to-do-liste eller at sammenligne din familie med alle de overvældende idéer på sociale medier. Vores liv fortjener ægte opmærksomhed. 

Hos Mindemageriet vil jeg gerne  inspirere dig til at

1

Skabe familiebånd

Bliv inspireret til at skabe stærke rødder og familiebånd gennem små og store traditioner og højtider, i og udenfor hjemmet

2

Skabe tid

Få gode husgeråd til at skabe tid til at fejre årstider, højtider, livets gang – og putte mere hverdagsmagi ind i dagligdagen

3

Skabe minder

Opdag, hvordan du kan gemme minde og passe på fortiden, som en ægte mindemagerske – uden at det bliver overvældende.