Mindemageriet

Indkøbsliste til vuggestue-start

01.oktober

Indkøb til vuggestuestart er både et overgangsritual og en nødvendig pligt, som godt kan være overvældende både økonomisk og følelsesmæssigt.

Løsningen er, som altid, at være i god tid og starte med et overblik. Du får hjælp her med en realistisk guide, der gør det nemt at starte på indkøbene. Når du har listen med dig, kan du også se på, hvad der er muligt at købe i genbrug, så det ikke bliver (endnu) en større udgift at starte på dit barns institutionsliv.

Christiane

Traditions manifest

Hverdagsmagi i moderne indpakning

Hvad vil du give videre til dine børn? Vil du gerne give dem familiens traditioner og minder med på deres vej, men aner ikke hvor du skal starte henne? Svaret er ikke at tilføje mere til din to-do-liste eller at sammenligne din familie med alle de overvældende idéer på sociale medier. Vores liv fortjener ægte opmærksomhed. 

Hos Mindemageriet vil jeg gerne  inspirere dig til at

1

Skabe familiebånd

Bliv inspireret til at skabe stærke rødder og familiebånd gennem små og store traditioner og højtider, i og udenfor hjemmet

2

Skabe tid

Få gode husgeråd til at skabe tid til at fejre årstider, højtider, livets gang – og putte mere hverdagsmagi ind i dagligdagen

3

Skabe minder

Opdag, hvordan du kan gemme minde og passe på fortiden, som en ægte mindemagerske – uden at det bliver overvældende.