Mindemageriet

Indkøbsliste til skolestart

01.august

Når februar går igang, betyder det, at børnehaver rundt omkring i landet så småt siger farvel til deres skolestartere i storegruppen. Det er en spændende tid, hvor børnene virkelig føler sig som de store. Som forælder kigger man på sit barn og tænker “Hvor er du blevet stor”. Hvis man har prøvet at starte et barn i skole ved man, at man lige om lidt kigger på sin yngling i skolegården og tænker “Men hvor er du også lille lidt endnu!”

Skolestart betyder et nyt, langt kapitel i dit barns liv. Og i dit. Det er et overgangsritual af de helt store dimensioner – en af de dage i livet som der er få af.

Der er nok at se til ved skolestart, og hvis du kan gøre noget for at gøre det hele mere overskueligt, mindre overvældende og kaotisk – så gør det. Og listen her er den perfekte hjælp. Gem den på din telefon og hav den med dig. Selvom er længe til dit barn skal starte, så begynd allerede nu at samle ting sammen til skolestart. Så kan du finde frem til det helt rigtige genbrugsguld, og de nyeste yndlings-blyanter.

Det føles måske som den sidste store dag, sammen med dit barn. Men bare rolig. Hvert eneste skoleår starter med en første skoledag, og listen her kan bruges år efter år.

Christiane

Traditions manifest

Hverdagsmagi i moderne indpakning

Hvad vil du give videre til dine børn? Vil du gerne give dem familiens traditioner og minder med på deres vej, men aner ikke hvor du skal starte henne? Svaret er ikke at tilføje mere til din to-do-liste eller at sammenligne din familie med alle de overvældende idéer på sociale medier. Vores liv fortjener ægte opmærksomhed. 

Hos Mindemageriet vil jeg gerne  inspirere dig til at

1

Skabe familiebånd

Bliv inspireret til at skabe stærke rødder og familiebånd gennem små og store traditioner og højtider, i og udenfor hjemmet

2

Skabe tid

Få gode husgeråd til at skabe tid til at fejre årstider, højtider, livets gang – og putte mere hverdagsmagi ind i dagligdagen

3

Skabe minder

Opdag, hvordan du kan gemme minde og passe på fortiden, som en ægte mindemagerske – uden at det bliver overvældende.