Perfekt til adventshyggen, med marcipan og kirsebær, rullet i chokolade og crumble af julens absolutte favoritsnack: brændte mandler.
Konfekt med Kirsebær og Marcipan
Forberedelse: 20 min.
Ventetid: 60 min.
Total: 80 min.
Antal: 20 stk
Ingredienser
Opskrift
Ingredienser
Til Havregrynskugler
- 60 g syltede kirsebær
- 200 g marcipan
- 20 g mandelmel
- En knivspids stødt nelliker
- En knivspids allehånde
Til overtræk
- 200 g mørk chokolade
- 150 g brændte mandler
Opskrift
- Kør de sylte kirsebær en tur på minihakkeren. De skal blot grovdeles, så pas på ikke at de bliver til mos
- Ælt marcipan og kirsebær, og tilsæt krydderier.
- Tilsæt mandelmel til det bliver en ensartet masse.
- Tril kugler på størrelse med et kirsebær og sæt på et fad. Stil på køl i en time. Så bliver de nemmere at overtrække med chokolade.
- Hak de brændte mandler til fornuftig størrelse
- Hak chokoladen og smelt den i et vandbad. Dyp kuglerne en ad gangen, og tril dem en tur i de hakkede mandler.
- Sæt kuglerne på bagepapir. Kuglerne opbevares på køl.